KonsertNytt år nya nöjen. 2017 är året där det händer massor av spännande och roligt i Sveriges huvudstad Stockholm. Allt från världskända rockband till regerande popdivor kommer gå att se i Stockholm under året. Men det finns också gott om andra kulturella nöjen som inte kostar lika mycket.

Det finns många konserter att besöka under 2017 men också nöjen som kostar lite mindre. Inte från huvudstaden? Kolla in lämpliga hotell på hotellstockholmcentral.se.

Billiga nöjen

I början på året är det många som räknar kronorna i plånboken och verkligen inte har råd att hitta på stordåd som kostar massa pengar. Men du kan vara lugn, det finns faktiskt mycket att göra i Stockholm som inte kostar så mycket pengar. In tidningen Mitt i kan du läsa om tips på saker att hitta på som inte kostar skjortan. Sjung karaoke för 30 kronor på Södra teatern, drick öl på billiga barer med kompisarna, gå på teater på en tisdag för halva priset, testa på pub-standup på Big Ben eller besök flera av stadens museum – det kostar oftast ingenting.

Musikupplevelser

Under 2017 kommer för den som är snabb med att boka finnas möjlighet att se en rad konserter med världsberömda artister och band. I DN står det bland annat att Drake spelar i Globen i mars månad, samma gäller musikproducenten och sångaren The Weeknd. Bruno Mars kommer spela i Globen i maj och Ariana Grande kör på Friends Arena i samma månad. Är det rock som ligger varmt om hjärtat bör du hålla utkik efter biljetter till Radioheads konsert i Globen i juni.

”Radiohead gör sin första konsert i Sverige på 14 år. Radiohead åker på Europaturné nästa år och kommer att ge en konsert i Globen. Bandet inleder sin turné den 7 juni i Oslo. Nästa anhalt för rockbandet blir Stockholm och Globen den 9 juni”, skriver Expressen.