Som de flest av os svenskar säkert håller med om, så är ju vårt avlånga land härligt och vackert på så många sätt. Men även om man älskar sitt land och dess natur, så kan det ju faktiskt vara väldigt skönt att få komma iväg ibland. Det mest ultimata är, i alla fall enligt mig själv, att åka i väg på semester i snitt 2 gånger om året. På så sätt så får man ta del av andra kulturer och låta sig inspireras av deras leverne.

För vad är egentligen mer härligt än att besöka länder som Costa Rica eller varför inte Sydafrika? Länder som skiljer sig så mycket från oss här i  Norden. Det råder liksom inga tvivel om att vilken resa man än gör utanför till exempel Europa kommer att bli ett enda stort äventyr. Och vem tackar  nej till ett äventyr när det är som bäst? Inte jag i alla fall.

Därför så skulle jag nu härmed vilja råda alla svenskar där ute att våga ge sig ut lite mer och testa ribban. För även om vi lämnar Sverige 2 gånger om året, så betyder ju inte det att vi inte uppskattar vårt eget land. Vi utforskar bara lite andra vyer, och det måste ju få vara tillåtet?