Det kanske bästa med att bo just i Ekbo är ju utan tvekan närheten till storstaden och Stockholm. För hur kul hade det egentligen varit att bo in en sådan liten ort som just Ekbo, och aldrig kunna få känna på lite storstadspuls eller liknande? det hade varit ett mardrömsscenario enligt mig själv, och just därför är jag så tacksam över att jag faktiskt bor så pass nära Stockholm som jag gör.

Detta möjliggör att jag kan åka dit både på helger, men även visas vardagskvällar om schemat tillåter. På helgerna brukar jag antingen bo hos kompisar eller Hotell Stockholm. Allting beror ju lite på vilken budget man har och hur fet plånboken är just den månaden.

För att unna sig händelserika helger varje helg i en stad som Stockholm är ju knappast ekonomiskt i längden. Samtidigt som jag personligen anser att man måste få unna sig lite av det goda ibland, oavsett om det kan komma att överskrida den rådande budgeten. Då får man i så fall lösa problemet senare, kanske låna pengar av föräldrarna eller liknande. Oavsett vad, så brukar det alltid lösa sig i längden.

Just därför så tänker jag fortsätta att besöka Stockholm så ofta jag kan, även om jag fortfarande hyser varma känslor till min hemort Ekbo. Men kanske är det ett  ultimat scenario, att lämna sitt kära hem då och då för att få lite distans. För det är ju trots allt som dom säger, borta bra men hemma bäst.