Att den svenska sommaren är mer än bara fantastisk skulle nog de flesta av oss hålla med om. För visst är det väl ändå så att även om vi avskyr det svenska vädret halva tiden på året, så uppskattar vi verkligen  sommaren när den väl är här. För visst är det ju ändå så att ingenting går upp emot de den svenska sommaren?

För även om vi älskar att åka till Thailand på vintrarna och steka längs de vita stränderna, så är det något lite mer charmigt över en svensk sommar. I alla fall om den är varm och solig, för om det regnar är den givetvis inte lika givande. Att sommaren kommer med endast sol och värme är ju tyvärr ingenting vi kan ta för givet här i Skandinavien, och just därför så blir vi liksom som galna när den väl dyker upp.

Helt plötsligt så lyser alla vi människor upp, och det är som om att hela Sverige väcks till liv efter en lång vinterdvala. För det är ju precis vad denna vintern har varit, en lång dvala som aldrig verkade vilja ta slut. Man räknade dagar, veckor, månader. Men vägen till vår och sommaren kändes så lång att vi började nästan tappa hoppet.

Tack och lov så är sommaren äntligen här och solen börjar visa sig allt mer. Kvällarna är ljumma och människarna likaså. Det är ljusare längre och aldrig någonsin har livet känts så självklart som nu.