En cykelsemester är det perfekta sättet att upptäcka och besöka Sveriges vackraste platser. Låt din nyfikenhet och dina intressen få lägga grund för din rutt. Detta är det fria sättet att fira din semester på.

Vill du ha en semester fylld av upplevelser är det en cykelsemester som du ska planera. Detta är det perfekta sättet att ta dig fram under din semester för att uppleva och besöka platser i Sverige som du tidigare inte tagit dig tid för. Besök det vackra Abisko, Stockholms skärgård, Gotland, allvaret på Öland och upplev Uppsala på din färd. Att planera en cykelsemester är det perfekta sättet för dig att uppleva en semester helt i din smak där du får bestämma din egen rutt.

Vackra platser i Sverige att besöka

Med din cykel som fordon får du möjlighet att skåda vackra platser som du i en bil, på ett tåg eller på ett flygplan inte får chansen till. Är det nu dags att planera din cykelsemester finns det några otroligt vackra platser i Sverige som du måste välja att besöka. Låt dig besöka Österlen i Skåne som bjuder in dig till en känsla av att du färdats utomlands, Silverfallet i Kiruna, Fårö som ligger Nordost om Gotland, Söderåsens Nationalpark som med sina djupa dalar och med magnifika lövskogar låter dig häpnas och sväng förbi Ales Stenar i Ystad. Andra favoriter för dig att upptäcka är det vackra Skieferklippan i Sarek och Borgholms slott på Öland. Sverige bjuder dig på mycket vackert att upptäcka.

Därför ska du välja cykelsemester

Är du på jakt efter ett äventyr, att få upptäcka, att få vara din egen motor och få besöka de där platserna i Sverige som du annars inte tar dig tid till är en cykelsemester det som du behöver. En semester på en cykel bjuder in hela familjen att ta del och vad slår egentligen en aktiv semester? Att ta cykel och ge dig ut på vägarna kommer låta dig komma nära naturen på ett sätt som du inte är van vid. Detta är det fria sättet att spendera din semester på. Övernatta i ditt tält, ta in på hotell, besöka ännu fler platser eller varför inte helt bytta rutt? Möjligheterna är många och friheten är enorm.