Att Crocs är något som symbolisera med både Ullared och husvagnsnissar måste vi nog alla vara överens om. Men trots att Crocs har blivit stämplade som en av de fulaste tofflorna på jorden, så kvarstår alltid det faktum att dom är hur sköna som helst. Annars hade ju inte folk envisats med att bära dem?

För även om Crocs är både fula och otympliga, så kommer dom alltid bara att vara ett par bekväma tofflor. Och sen när blev det egentligen förbjudet att gå runt i bekväma skor? Det borde snarare vara något som omgivningen borde uppmuntra.  För det är precis vad invånarna i Ekbo gör, nämligen att inte bry sig ett dugg om vad man  sätter på sina fötter. Här finns det ingen som dömer dig utifrån vilka skor du har på fötterna. Här kan man lugn promenera runt i sina Crocs utan att ha några som helst bekymmer.

Detta, till skillnad från hur det är i storstäderna där man alltid måste vara så trendig och snygg så möjligt. Där vet man knappt vad ordet komfort betyder, och även om ett par skor skulle ge dig kronisk skoskav så skulle man ändå inte bry sig. Vill man vara fin, får man lida pin.

Men så går inte ledorden är i Ekbo. Här får vi klä oss och vara precis som vi vill.  Så även om Crocs inte är den snyggaste skon på jorden, så kommer vi att bära den ändå!